Krijg inzicht in jezelf dankzij Soul Coaching

The Online Soul Writing

Aan de rand van de geest wacht de heilige wildernis van de ziel. Het lonkt je, als een oeroud bos vol grote mysteries en wonderen. The Soul journey is een eenvoudig pad van het hart naar de tempel die in zijn diepte woont.

Het doel van The Soul Journey is om je innerlijke spirituele leven af ​​te stemmen op je uiterlijke leven. Het is een systeem dat helpt om mentale, emotionele en fysieke rommel op te ruimen, zodat je de berichten van binnenuit kunt horen. Het helpt je ook om je doel te ontdekken, zodat je een leven kunt ontwerpen dat die missie ondersteunt. 

Ontdek je authentieke zelf

Waarom Soul Coaching?

The Soul Journey is geen therapie, maar Soul Coaching. Therapie richt zich meestal op emotionele genezing. Het is ook anders dan life coaching, waarbij het meestal gaat om het bereiken van een doel door middel van motivatie of inspiratie. The Soul Journey verschilt echter van deze praktijken, omdat het in de eerste plaats bedoeld is om innerlijk puin op te ruimen, zodat je je eigen innerlijke wijsheid kunt ontdekken.

Bijna iedereen die The Soul Journey programma doorloopt, ervaart diepgaande en blijvende transformaties in hun leven. Je hebt al alle antwoorden die je nodig hebt. Het is een kwestie van opruimen van innerlijke en uiterlijke rommel om verbinding te maken met deze wijsheid.

The Soul Journey is een krachtige reis & een manier om blokkades, beperkingen en barrières voor je authentieke zelf te verwijderen.

Hoe ziet jouw Soul Journey eruit?

Met dit programma hebben we gedurende 4 maanden contact met elkaar hierdoor kunnen we diep op de stof in gaan en hebben we meer contact.

Je werkt met mij online en ik sta als Soul Coach naast je om je te begeleiden bij dit programma. 2x per maand hebben wij een uitgebreide sessie van 1 – 1,5 uur waarbij je begeleid wordt.

Als spiritueel mentor neem ik je mee op een diepgaande meditatieve Soul Journey.

 

Level 1

Je kunt enorme waarde vinden door het doen van het 28-dagen programma met dagelijkse oefeningen. (Er zijn 28 oefeningen – één voor elke dag gedurende vier weken.)

Elke week richt zich op het opruimen van een ander aspect van je leven – mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. 

Daarnaast hebben we elke week een Zoom sessie van 30 minuten met elkaar en contact via de mail over de oefeningen. 

Level 2

 Wanneer je het programma op level 2 doet, hebben we gedurende 4 maanden contact met elkaar hierdoor kunnen we dieper op de stof in gaan en hebben we meer contact.

Je werkt met mij online en ik sta als Soul Coach naast je om je te begeleiden bij dit programma. 2x per maand hebben wij een uitgebreide sessie van 1 – 1,5 uur waarbij je begeleid wordt.

Als spiritueel mentor neem ik je mee op een diepgaande meditatieve Soul Journey.

Ik wens je met The Soul Journey reis diepe vrede en vooral heel veel vreugde