Meridian Energetic Healing 

 
Meridian Energetics is een methode die jou op veel diepe lagen kan gaan helen. Ik lees al jouw lagen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daarbij zie ik waar de blokkades zitten en deze kan ik verwijderen terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt. Het zijn oude blokkades, die je niet meer nodig hebt. Ik zet alle belangrijke meridiaanpunten open en voel of de 8e t/m de 12e chakra’s ook geopend mogen worden. Hierdoor zul je gaan ervaren dat je meer verbonden wordt met jouw manifestatiekracht, creativiteit en zelfhelend vermogen. Jouw fysieke pijn is afgenomen of vermindert.
Naast het weg halen van de blokkades, leer ik je hoe je zelf kunt gaan manifesteren of hoe je jezelf helemaal kunt opschonen en opvullen met goede energie.

Meridian Energetic Healing

(tekst)