Laat je inspireren!

Mijn collage’s

Met veel plezier maak ik collage’s. Elke collage vertelt zijn eigen verhaal.
Ik ben benieuwd welke verhalen jij ervaart bij het zien van mijn collage’s.  Welk gevoel krijg je bij een collage, wat doet het met je? Ik hoop dat ze je mogen fascineren, bevrijden, laten lachen of verwonderen.

Laat je inspireren

Mijn collage’s

Met veel plezier maak ik collage’s. Elke collage vertelt zijn eigen verhaal. Ik ben benieuwd welke verhalen jij ervaart bij het zien van mijn collage’s.  Welk gevoel krijg je bij een collage, wat doet het met je? Ik hoop dat ze je mogen fascineren, bevrijden, laten lachen of verwonderen.

Boekentips

Wil je nieuwe dingen leren op het creatieve vlak? Ik deel graag mijn favoriete boeken met jou. Mocht je vragen hebben of meer informatie hebben over een boek, ik vertel je er graag meer over!

ik kijk er naar uit om je te spreken

Over mij

Ik ben Suzanne Becht en ik woon met mijn zoon Dante en onze honden
en katten op Ibiza. 
Ik heb mijn hart gevolgd naar Ibiza; ik wilde meer in de natuur leven en hier mijn boeken schrijven. Met veel plezier run ik hier mijn bedrijf.
Ik woon op een prachtige plek in de bergen – Isla Blanca – wat de perfecte uitvalbasis is voor retreats en andere trainingen om dichterbij jezelf te komen.

ik kijk er naar uit om je te spreken

Over mij

Ik ben Suzanne Becht en ik woon met mijn zoon Dante en onze honden en katten op Ibiza. Ik heb mijn hart gevolgd naar Ibiza; ik wilde meer in de natuur leven en hier mijn boeken schrijven. Met veel plezier run ik hier mijn bedrijf. Ik woon op een prachtige plek in de bergen – Isla Blanca – wat de perfecte uitvalbasis is voor retreats en andere trainingen om dichterbij jezelf te komen.