Kleuren therapie voor de Ziel

Kleuren therapie voor de Ziel is een praktische, holistische therapie die gericht is op het in balans brengen van het lichaam, de ziel en de geest. Kleuren therapie voor de Ziel is niet alleen gericht op één aspect of op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van alle energieën in ons lichaam. 

De kracht van kleur

Het is bij de meesten wel bekend dat kleur een grote invloed heeft op hoe we ons voelen. Kleuren werken niet alleen mentaal maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Elke kleur heeft zijn eigen trilling met zijn eigen frequentie, die weer samengaat met ons eigen energieveld.

Tijdens een kleuren therapie voor de Ziel sessie kies je instinctief verschillende flesjes met kleuren. Deze intuïtieve kleurkeuze brengt energie en geeft diepe inzichten.
Het kiezen van een kleur gaat dus nooit zomaar, wat we wezenlijk nodig hebben op dat moment, is hetgeen waar jouw keuze op zal vallen.

De kleuren die je kiest tijdens deze sessie brengen de energieën weer in evenwicht en je lichaam in balans. Bij een kleuren therapie voor de Ziel fles hoort altijd een tarotkaart, dat maakt een reading extra uitgebreid en veelzijdig.
Deze reading kan ook online plaatsvinden.

Zie ik jou snel?

Een kleuren therapie voor de Ziel sessie is altijd inbegrepen in de Soul-Art retreat, maar deze bijzondere reading is ook los te boeken. De kosten voor een kleuren therapie voor de Ziel sessie bedragen €200,-

Wil je de reading online doen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

ik kijk er naar uit om je te spreken

Over mij

Ik ben Suzanne Becht en ik woon met mijn zoon Dante en onze honden
en katten op Ibiza. 
Ik heb mijn hart gevolgd naar Ibiza; ik wilde meer in de natuur leven en hier mijn boeken schrijven. Met veel plezier run ik hier mijn bedrijf. Ik woon op een prachtige plek in de bergen – Isla Blanca – wat de perfecte uitvalbasis is voor retreats en andere trainingen om dichterbij jezelf te komen.