Ervaar en ontspan tijdens deze bijzondere massage

Sjamanistische Aromatouch Massage met doTERRA

Tijdens mijn massages maak ik graag gebruik van de AromaTouch Technique®. Een AromaTouch massage is een bijzondere massage, omdat ik tijdens deze massage gebruik maak van meerdere verschillende doTERRA oliën.

Een AromaTouch massage is een bijzondere ervaring doordat de verschillende oliën en geuren allemaal hun eigen werking en effecten hebben op ons lichaam. Wanneer je deze oliën combineert met massage, ontstaat er een onvergetelijke ervaring. Ik vertel je graag wat meer over de opbouw van deze massage. 

 

De AromaTouch is een ontspannende aanraking in combinatie met 8 pure essentiële oliën.

Deze fijne en speciale behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress en helpt je lichaam om weer in balans te komen. De doorbloeding en het zelfhelend vermogen worden gestimuleerd.

De behandeling heeft zijn uitwerking op zowel de meridianen en energiebanen, als op viscerale (ingewanden en organen) contactpunten via de rug, het hoofd, de oren en de voeten. De toegevoegde waarde is dat ik ook een Sjamanistische healing geef tijdens de massage.

Er ontstaat diepe ontspanning, innerlijke rust, vrede en een gevoel van vrijheid tijdens of na de behandeling.

Je denk- en gedragspatronen veranderen.
Je krijgt inzicht in je leven.
Je energie gaat stromen.
Er is weer ruimte in je gekomen.

Deze behandeling is heel erg fijn na bijvoorbeeld een intense Holistische EMDR behandeling

Geniet en ontspan

Ik neem je graag mee in deze bijzondere massage.
We beginnen met de Balance olie. Wanneer ik je ga masseren met deze olie creëert het een gevoel van kalmte en welzijn.

Dan volgt de tweede olie – On guard – die een reinigende eigenschap heeft. De ingrediënten van sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn geven je ook een positief gevoel. Geur doet iets met ons, en juist in deze vorm van massage neemt je dat mee op een zintuigelijke reis.

De derde olie is AromaTouch, die een kalmerende en ontspannende uitwerking heeft en het is een verzachtende sensatie voor je huid.

Hierna ga ik je masseren met de Deep Blue olie, met wintergroen, kamfer, pepermunt, blauw boerenwormkruid, Duitser kamille, helichrysum en osmanthus wat een direct tintelend en verwarmend effect op de huid heeft. Deze gewaarwording stimuleert het hele imuunsysteem.

Vervolgens masseer ik je met de heerlijk ruikende en kalmerende Lavendel olie. Daarna gebruik ik de Melaleuca olie.
Deze breng ik aan op op de rug, nek en armen. Melaleuca staat bekend als “theeboom” ( tea tree) en heeft een reinigende werking.

Wanneer je heerlijk ontspannen bent, verplaats ik me naar je voeten en gebruik ik de Pepermunt olie, deze gebruik ik vanwege de kracht- en energie gevende eigenschappen. Voor de verfrissende energieboost masseer ik je daarna met de Sinaasappel olie dus ook energie geeft en een citrusachtige geur heeft, echt heerlijk.

We gebruiken juist deze olie op het einde van de massage op de voeten, omdat het naast de potentie om energie te geven ook revitaliserend werkt.

Ontdek de kracht van 

Helende kristallen

Tijdens mijn AromaTouch massages tune ik in op de persoon en werk ik met de kristal waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Het is mijn grootste fascinatie en ik geloof heilig in de helende werking van kristallen.

Je krijgt de steen waar ik mee gewekt heb tijdens je massage ook mee naar huis om de kracht van het kristal voor je te laten werken in jouw dagelijkse leven.

Zie ik jou snel?

Een AromaTouch massage is altijd inbegrepen in de Soul-Art retreat, maar deze bijzondere massage is ook los te boeken. De massage duurt 45-60 minuten en kost €75,-.