Your Soul 

De schoonheid van het vinden van vreugde door creativiteit gaat niet om het bereiken van het perfecte eindresultaat,  het gaat om de reis van zelfexpressie en het vinden van inspiratie, genezing en persoonlijke transformatie.

The Soul Journey is een creatieve uitlaatklep, door gefocust te gaan werken met de 4 elementen nodigt het je uit om aan een avontuur van zelfontdekking te beginnen dat de ziel zal voeden en een positieve invloed zal hebben op elk aspect van je leven.

De verhelderende Soul Journey training biedt een creatieve toegangspoort tot zelfgenezing en zelfbewustzijn, met vakkundig ontworpen lessen.

Voor je schrijf kwaliteiten zal het je creativiteit ontzettend aanboren. 

Elke inspirerende les bevat het schrijven van jouw inzichten met betrekking tot een specifiek element met het daarbij horende thema. 

Voorzichtig ga je hier de pijngebieden aanpakken, huidige en vroegere wonden kun je genezen door te schrijven.

Met mijn ondersteuning en stapsgewijze begeleiding tijdens de reis, verken je je gevoelens, ervaringen, observaties en ideeën door middel van het geschreven woord. 

Tegen het einde zul je genezen tevoorschijn komen en met meer vertrouwen, begrip, gevoel van vrede en het vermogen om jezelf in de toekomst te verkennen en uit te drukken.