Overweldigd voelen 

Weet altijd, het Universum werkt perfect en je krijgt nooit meer dan je aankan. Soms hebben we misschien het gevoel dat er gewoon te veel is dat we moeten doen.

 Als je je overweldigd voelt, lijkt het alsof het universum ons aan het pesten is, maar het tegenovergestelde is waar: we krijgen alleen wat we aankunnen. 

Moeilijke situaties zijn kansen om ons beste zelf te zijn, onze vaardigheden aan te scherpen en de gelegenheid aan te gaan.

 De beste plaats om te beginnen is door diep adem te halen. Terwijl je uitademt, laat je alle details los waar je geen controle over hebt. 

Elke keer dat de stress begint op te kruipen, vergeet dan niet om er met deze gedachten doorheen te ademen.

 Maak vervolgens een lijst van alles wat je moet doen. Noteer wat er eerst moet worden gedaan en markeer de dingen die anderen mogelijk voor je of met je kunnen doen. Onze controle los te laten en hulp te vragen.

Met de overige dingen die je zelf moeten doen, haal nog eens adem! Soms zijn het dingen die we zouden willen doen, maar die niet echt nodig zijn.

Nadat je deze stappen hebt genomen, zul je merken dat je een plan hebt opgesteld, waardoor je bevrijd wordt van waanzinnige gedachten die in je hoofd rondcirkelen.

 Onthoud dat je niet wordt gepest en dat je nooit alleen bent.