Onszelf centreren

Al te vaak verliezen we onze focus in ons leven en wordt het belangrijk om onze gedachten te ordenen en ons te centreren om weer heel te worden.

Als onze gedachten in verschillende richtingen tegelijk verspreid zijn en we ons niet langer bewust zijn van wat we doen of waarom, is het tijd om ons te concentreren. 

Wanneer we ons centreren, beginnen we met te erkennen dat we te veel worden afgeleid en dat we van binnen niet meer verenigd zijn. Onze gedachten kunnen niet synchroon lopen met onze gevoelens, en onze acties kunnen niet synchroon lopen met beide. 

Bovendien kunnen we ons ongericht voelen en niet aanwezig in ons lichaam. Onszelf centreren is een manier om meer helderheid te creëren met alle verschillende energieën in ons.

Ons hele leven weerspiegelt deze eb en vloed van energie die begint en eindigt in het centrum van onszelf. Als we deze eb en vloed volgen, zijn we in harmonie met het universum!

Tijdens “The Soul Journey” werken we met die verdwaalde gedachten en ga ik je helpen energieën weer in jezelf te verzamelen, waardoor een gevoel van vloeiende integratie ontstaat.

Ik nodig je uit voor een oriënterend gesprek.