doTERRA Black Pepper

Zwarte Peper essentiële olie staat bekend om zijn vermogen om maaltijden op smaak te brengen en extra pit te geven. De doTERRA Black Pepper olie is een veelzijdige olie die vele toepassingen en voordelen kent. De scherpe smaak van Zwarte Peper maakt hem ideaal als toevoeging aan vleesgerechten, soepen en voorgerechten.

Maar Zwarte Peper essentiële olie is dankzij zijn bestanddelen veel meer dan een handige specerij voor in de keuken. Zwarte Peper essentiële olie bevat veel monoterpenen en sesquiterpenen, dit zijn natuurlijke chemicaliën die bekend staan om hun antioxidante activiteit.

Toepassingen

Voeg toe aan vleesgerechten, voorgerechten en salades voor extra smaak.

Gebruiksaanwijzing
Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Toepassing voedingsadditief: Verdun één druppen in 125 mL vloeistof.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.