Zo ontstaan de prachtige kleuren van kleuren therapie voor de Ziel

De kleuren therapie voor de Ziel producten maken gebruik van de vibratiekrachten van Moeder Natuur en zijn bedoeld om je te helpen de beste versie van jezelf te worden. Er wordt mij vaak gevraagd welke ingrediënten er worden gebruikt om zulke levendige, mooie kleuren te bereiken voor de Equilibrium-flessen. Hieronder heb ik de krachtige essentiële oliën en kristallen uiteengezet die deel uitmaken van enkele van de meest populaire kleuren.

Vind de jouwe hieronder en ontdek de ingrediënten die je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Je kan de flesjes ook bij mij bestellen, klik daarvoor hier.

Alleen de beste, organische ingrediënten

Er wordt alleen gebruik gemaakt van biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit om het energetische systeem gemakkelijk, evenwichtig en kalm te laten zijn.

DE INGREDIËNTEN ACHTER DE KLEUREN

Hieronder hebben we enkele van de meest gekozen kleuren van Equilibrium opgesomd, en hun kruidenextracten, kristal en essentiële olie-ingrediënten.

Blauw
Met essentiële oliën van lavendel, blauwe kamille en arnica, gecombineerd met rozenkwarts, saffierblauw, chalcedoon, blauwe meeragaat, kyaniet, lapis lazuli en turquoise kristallen. Kruidenextracten waren Arnica en Kamille.

Doorzichtig
Onze heldere evenwichtsflessen bevatten essentiële rozengeraniumolie in combinatie met rozenkwarts, opaal, heldere kwarts en danburietkristallen. Deze ingrediënten komen samen met kruidenextracten van Pyrethrum, Kamille en Mariadistel.

Groen
Etherische oliën Lavendel en vitamine E worden gecombineerd met rozenkwarts, chrysopraas, smaragd, watermeloen toermalijn, chrysocolla, zwarte toermalijn, aventurijn en malachietkristallen. Kruidenextracten zijn onder andere Aloë, Meidoorn, Calendula en Rozemarijn.

Magenta
Bevat essentiële oliën van rozengeranium, frangipani en jojoba en rozenkwarts, rubelliet, watermeloen toermalijn, roze angeliet en bloedsteenkristallen. Magenta bevat kruidenextracten van Hypericum, Arnica, Altviool en Mariadistel.

Oranje
Ylang Ylang, JoJoba en vitamine E essentiële oliën voldoen aan Rozenkwarts, Zinciet, Oranje Calciet, Vuuropaal, Carneool, Ruby Zoisiet en Topaaskristallen. Calendula en Eschscholzia kruidenextracten komen ook voor.

Roze
Rose Geranium, Frangipani en Jojoba essentiële oliën vormen een krachtige combinatie met Rozenkwarts, Danburiet, Watermeloen Toermalijn en Roze Angelietkristallen. Deze worden vergezeld door Guelder Rose, Milk Thistle en Rose Damascena kruidenextracten.