Morning power pot

 

Ik drink een paar keer per week zodra ik opsta thee met citroen en een eetlepel uit de powerpot. Dit geeft me een dosis energie voor de dag en het ondersteunt mijn spijsvertering. Dit is een alternatief van het glas (met citroen) direct nadat je wakker bent geworden.

De powerpot bevat gelijke delen superfoods.
Je kunt daar zelf natuurljk allerlei combinaties van je favoriete superfoods voor gebruiken.

Mijn recept voor de powerpot deel ik graag met jullie.
De benodigdheden:
– glazen potje
– gojibessen
– rauwe cacaonibs
– chiazaad
– gebroken lijnzaad

Dit kan je s’ochtends dus drinken in je ‘Morningshot’:
– stuk citroen
– zakje kruidenthee (brandnetel, hysop, salie of kamille)
– 1 eetlepel uit je powerpot
– mespuntje cayennepeper

Heb jij ook een powerpot of ga je er een maken? Ik ben benieuwd naar jouw recept!