Wat is Aura-Soma?

Het woord “Aura” staat voor de kleuren van het elektromagnetisch veld die ons lichaam omringt en het woord “Soma” is het Griekse woord voor lichaam. Kleuren zijn van groot belang in ons leven, werken met kleuren heeft dan ook een groot effect op onze geest, psyche en lichaam.

Elke kleur heeft haar eigen resonantie (trilling) en energie. Deze trillingsenergie heeft invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo brengen ze je op een zachte manier in contact met jezelf, waardoor levensvragen beantwoord kunnen worden. Hoe de prachtige kleuren ontstaan? Dat lees je hier.

Alle kleurrijke producten van Aura-Soma helpen je op een zachte en liefdevolle manier naar persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording. Door het gebruik van Aura-Soma zal je eigen, zelfgenezende kracht worden geactiveerd en zal je meer innerlijke balans ervaren. Bij een Aura-Soma fles hoort altijd een tarotkaart, dat maakt een reading extra uitgebreid en veelzijdig.

Dutch Dutch English English Spanish Spanish